• Om Specular
  • Psykoterapeutuddannelse
  • Specularpsykologerne
  • Specular på arbejdspladsen
  • Kurser
  • Kurser 2

FolkeuniversiteTEt - Aarhus

Også i foråret 2018 kan du møde Specular via Folkeuniversitetet.

Empati og robusthed - med Specularmetoden

Specularmetoden bygger på det grundsyn, at alle mennesker har en positiv kerne, der ligger som et positivt beredskab bag problemer og blokeringer. Kernen er både vores anker og vores retningsviser, og tanken er, at vi ved at møde livet, os selv og andre fra "kernen" bliver i stand til at føle, tænke og handle mere konstruktivt.

En vej til bedre balance i mødet med andre, ligger i Speculars forståelse af empatiprocessen, og hvordan du som privatperson eller professionel kan arbejde med balancen mellem en åben indlevelse og en naturlig afgræsning – så kontakten med andre ikke havner i polerne overinvolvering eller distancering. 

Robusthed er i denne tilgang tæt koblet med at kunne håndtere egne følelser i private og professionelle sammenhænge på en konstruktiv og empatisk måde ud fra kontakten til egen styrke og sensitivitet.

De to inspirationsaftener sætter fokus på, hvordan man kan fremme empati og robusthed i den enkelte og i parforholdet. Forløbet er baseret på bogen "Mød livet – fra Kernen" (Specular).

Onsdag 14. marts 2018: 
Empati og robusthed med Specularmetoden v/Anette Bruun, master i voksenuddannelse og læring, psykomotorisk terapeut, Danske Psykomotoriske Terapeuter

Onsdag 4. april 2018:     
Om empati og robusthed i parforhold v/Bente Torp, psykolog aut.

Tidspunkt: Begge dage kl. 16.30 - 19.30

Adresse: Specular, Trøjborgvej 2D, 8200 Aarhus N

Hold øje med Folkeuniversitetets hjemmeside - her kan du også tilmelde dig, når det nye program kommer.