• Om Specular
  • Psykoterapeutuddannelse
  • Specularpsykologerne
  • Specular på arbejdspladsen
  • Kurser
  • Kurser 2

Bestil tid

Speculars klinik-virksomhed tilbyder samtale hos psykologerne:
Anny Haldrup, Hanne Thorup, Dagmar Møller Kristensen, Katrine Kristensen Rolighed og Bente Torp

- alle i Specular-huset, Trøjborgvej 2D, 8200 Århus N.

Tidsbestilling på tlf.: 86 10 07 73

Tider med henvisning:
Hvis du har en lægehenvisning til psykolog har vi meget lang ventetid og vi skriver pt ikke på venteliste. 

Tider uden henvisning:
Hvis du vælger at få en tid uden henvisning og derfor selv betaler kr. 950,- pr. samtale tilbyder vi tider i Aarhus hos psykologerne Bente Torp og Katrine Rolighed. Der er pt. ca. tre måneders ventetid til disse samtaler.
Hvis du selv vælger at betale for samtalerne og er medlem af Sygesikringen Danmark kan du få et tilskud på kr. 300,- pr. samtale.
For at få udbetalt dette tilskud er det et krav, at den problemstilling du søger behandling for er omfattet af henvisningsårsagerne 1-11.

Sekretæren træffes:
Mandag - fredag: kl. 9:00 - 12:00

Afbudsregler:
Bliver du forhindret i at komme til aftalt tid, bedes du give besked i god tid - senest kl. 9 dagen før den aftalte tid.

Med lægehenvisning:
Ved afbud senere end kl. 9.00 dagen før den aftalte tid betales fuld takst af egenbetalingen - dvs. det beløb, en konsultation takseres til med henvisning. Ved udeblivelse betales også fuld takst. Samtalen indberettes dog ikke ved hverken afbud eller udeblivelse og tæller derfor heller ikke som en konsultation på henvisningen.

Uden lægehenvisning:
Ved afbud senere end kl. 9.00 dagen før den aftalte tid, betales halv takst af samtalens pris uden henvisning. Ved udeblivelse betales fuld takst.