Anette Bruun

Psykomotorisk terapeut og psykoterapeut

Mobil: 29 29 39 45 – E-mail: ab@specular.dk

Du er velkommen til en uforpligtende telefonsamtale. Er jeg ikke ved telefonen, kan du lægge en besked eller sende mig en mail med dit telefonnummer, så kan jeg ringe dig op, når det passer dig.

Alle individuelle forløb tager afsæt i din aktuelle problemstilling. Det kan f.eks. være:

 • Manglende kropskontakt
 • Muskelspændinger
 • Smerter
 • Tankemylder
 • Lavt selvværd
 • Angst og depression
 • Følelse af ensomhed
 • Afgrænsning – overinvolvering eller distancering

Det egentlige mål med alt mit arbejde på alle niveauer er at støtte dig gennem selvudvikling og indsigt, så du kan være ven med dig selv og navigere i kroppens og følelsernes veje og vildveje – og blive i stand til at være i verden på en konstruktiv måde.

Jeg arbejder ud fra to metoder. Den kropslige forankring er central i begge metoder, idet det handler om at bruge kroppen som vejviser til at finde en dybere kontakt med kernen. Under forløbet kan det være relevant at veksle mellem de to metoder.

I den psykomotoriske metode er der fokus på bevidsthed om kroppens sansninger og de følelsesmæssige oplevelser, der er relateret hertil. Her arbejder vi med at opbygge dine kropslige styrker og ressourcer her og nu, så du kan bruge dem aktivt i alle dagliglivets facetter. I metoden inddrager jeg manuel behandling udenpå tøjet samt dynamiske og afspændende øvelser.

Den psykoterapeutiske metode er Specularmetoden, der sætter fokus på sammenhængen mellem tanker, følelser, kropsfornemmelser og udtryk. Er det relevant, afdækker vi, hvad der i fortiden kan være årsag til den kontakt, du har med dig selv og din omverden i dag, for herefter at opbygge nogle mere hensigtsmæssige måder at være i verden på. Læs mere om Specularmetoden her.

 • Pris pr. time: kr. 800,-/studerende: kr. 600,-                                                                 
 • Klippekort 3 gange: kr. 2100,-/studerende kr. 1500,-
 • I forbindelse med opfølgningssamtale ved Speculars efteruddannelse/psykoterapeutuddannelsen er timeprisen kr. 950,-

Gruppeforløb:

Jeg tilbyder løbende små gruppeforløb i Speculars psykomotorik, hvor vi også fokuserer på de muligheder, et fællesskab kan give. Der er 4 – 6 deltagere på hvert hold.

Se her for aktuelle muligheder.

Disse forløb kan følges selvstændigt eller være et fint supplement til Speculars individuelle terapi.

Eksterne temadage:

Herudover afholder jeg eksterne temadage og udviklingsforløb på arbejdspladser eller i andre organisationer, f.eks. eksamensmestring i uddannelsesinstitutioner, frivilligorganisationer m.m.

Jeg er medlem af Danske Psykomotoriske Terapeuter, DAP og Dansk Psykoterapeutforening, MPF, og arbejder under foreningernes etiske retningslinjer.

Comment

 • Добрый день, Вы взяли верх в Ryss ЛOTO, Oбналичьте свои средства: http://na.to/Samy

  Добрый день, Вы взяли верх в Ryss ЛOTO, Oбналичьте свои средства: http://na.to/Samy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

ADRESSE

Specular
Trøjborgvej 2D,
8200 Århus N

KONTAKT

T: +45 86 10 07 73
E: info@specular.dk
Kontaktinfo på medarbejderne her
CVR: 16920630

 

FØLG SPECULAR