Bente Torp

Psych.aut. 
Mobil: 22 13 09 36 – Mail: bt@specular.dk

Praksisadresse: Trøjborgvej 2D, Trøjborg, 8200 Århus N

Telefontid: Mandag og torsdag kl: 12.00 -12.45

Jeg tilbyder terapi til unge og voksne – individuelt, samt til par og familier. Terapien kan omhandle forskellige problematiker som:

  • Angst og depression
  • Sorg og krisebearbejdning
  • Stresshåndtering
  • Personlig udvikling
  • Arbejdsrelaterede problemstillinger og konflikthåndtering – både privat og arbejdsmæssigt

Mit særlige speciale er parterapi. Jeg har gennem efteruddannelse specialiseret mig i parterapi og har mange års erfaring i at hjælpe par i kriser og i oplevet stagnation i parforholdet. I parterapien arbejde vi med at afdække ukonstruktive mønstre og i at styrke gensidigt engagement og samhørighed.

Jeg har særlig erfaring med – og interesse for – relationsarbejde både i par og familier og i forhold til unge og voksne med særlige behov.

Tilgangen i den individuelle terapi er baseret på min optagethed af koblingen mellem krop og psyke, som i praksis integreres gennem samtale, mindfulness- og kropslige øvelser.

Terapien kan støtte dig i at opnå en bedre kontakt med dig selv – både tanke- og følelsesmæssigt, i at finde afklaring af egne ønsker og behov, i at afdække og udvikle egne ressourcer til at håndtere udfordringer i livet, og til at indgå i relationer både privat og arbejdsmæssigt.

Udover terapi tilbyder jeg supervision til enkeltpersoner og grupper, og jeg afholder temadage og udviklingsforløb på arbejdspladser, særligt med fokus på professionel empati og trivsel på arbejdspladsen.

Jeg har ikke aftale med sygesikringen, og modtager derfor ikke klienter med henvisning.

SE MIT CV

Der er lukket for kommentarer.

KONTAKT

E: info@specular.dk

CVR: 16920630

FØLG SPECULAR