• Om Specular
  • Psykoterapeutuddannelse
  • Specularpsykologerne
  • Specular på arbejdspladsen
  • Kurser
  • Kurser 2

Savner I kontakt og nærvær i jeres parforhold?

Ønsker I at prioritere fælles samvær og have tid til fordybelse?

Ønsker I at skabe rammer så I styrker samhørigheden og åbner for nye veje?

Kurset giver jer redskaber og øvelser til at:

  • Pleje jeres forhold
  • Genfinde eller fastholde gnisten i forholdet
  • Forebygge at forskelligheder og udfordringer ender i fastlåsthed og afstand fremfor nærhed

Dette weekendkursus handler om at styrke kernen i jeres parforhold. Specularmetoden bygger på en grundlæggende tro på, at vi alle har en iboende kerne med kontakt til vores dybeste følelser, behov, drømme, kvaliteter og udviklingspotentiale. Kernen i parforholdet udgøres på samme vis af parrets fælles drømme, værdier, engagement, kvaliteter og potentiale, herunder evnen til at lytte og udtrykke sig åbent og direkte. 

Både som enkeltpersoner og par kan vi i situationer og perioder komme ud af balance, blive indfanget af gamle reaktionsmønstre, dårlige vaner og måder at kommunikere med hinanden, der skaber afstand fremfor nærhed og kontakt. Bebrejdelser, beskyldninger og lukkethed kan forurene rummet imellem os og skabe afstand, -  interesse, nærvær og åbenhed kan gøde rummet imellem os og skabe nærhed.

Kurset indeholder øvelser, der styrker nærværet og kontakten, og dialoger, der sætter lys på drøm-me, kvaliteter og ønsker. Kurset tager udgangspunkt i Specularmetoden og inddrager elementer fra emotionsfokuseret parterapi og Encountered Couples Therapy, som afspejler den daglige parterapeutiske praksis jeg arbejder med.

Underviser: Bente Torp, cand.pæd. psych.aut.

Pris: 4.250,00 pr. par

Deltagerantal: min 4 par / max 8 par

Sted: Kurset finder sted på Specular, Trøjborgvej 2d, 8200 Aarhus N

Hvis du er interesseret i at høre, hvornår det næste kursus afholdes, så kontakt Bente Torp på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Betalingsbetingelser: Ved tilmelding tilsendes faktura til indbetaling af kursusgebyr på kr. 4.250. Først når betalingen er registreret, er I optaget på kurset. Ved framelding før 2. september 2017 tilbagebetales det fulde kursusgebyr. Ved framelding efter 1. september 2017 tilbagebetales kursusgebyret kun ved aflysning af kurset.

Forplejning: kurset er incl. kaffe/te, kage og frugt. Frokost kan medbringes eller indtages på en af de mange cafeer i området, der vil være 1 times frokostpause.