PSYKOLOG I RISSKOV

Dagmar Møller Kristensen

Cand. psych. aut./ specialist i psykoterapi – Medstifter af Specular

Mobil: 22 87 87 72 

Jeg konsultationer på min klinik i Risskov
Badevej 1, Risskov

Hør nærmere om muligheden for at få en tid på mail: dmk@specular.dk

Det kan jeg HJÆLPE MED

    • Terapi til voksne
    • Supervision af psykologer og andre faggrupper
    • Lederudvikling

Dagmar Møller Kristensen

Har arbejdet med psykoterapi i privat praksis siden 1986. Har bred erfaring med bl.a. sorg og kriser. Depressioner, følelsesmæssig ubalance og psykosomatiske symptomer, samt parforholdsproblemer.

Har siden 1992 forestået efteruddannelse af faggrupper – både ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med andre mennesker. Speculars Psykologiske Efteruddannelse har fokus på at lære at arbejde ud fra egen kerne, så nærvær, respekt og empati bliver de bærende kvaliteter i kontakten med de mennesker, du arbejder med.

Medforfatter af bogen: ‘Mød livet – fra kernen.’ 2007.

Baggrund:

Cand.psych. fra Århus Universitet 1980. Autoriseret af Dansk Psykolognævn. Specialist i psykoterapi. Efteruddannelse hos lærer i meditation og psykisk udvikling Bob Moore fra 1981 – 2006. Har deltaget i en lang række psykoterapikurser, herunder kurser i kropsterapi, drømmeforståelse og oplevelsesorienterede metoder.

Har arbejdet i PPR og som klinisk psykolog på psykiatrisk hospital. Privat psykologpraksis og kursusvirksomhed i offentligt og privat regi fra 1986. Fra 1992 – 2020 ydernummer under sygesikringen. Krisepsykolog for DSB og P & T fra 1990 – 1995. Var medstifter af Specular i 1992 og har siden været med i udviklingen af firmaet. Oprettede og drev en afdeling af Specular på Holck Winterfeldts Allé i København fra 2000 – 2006.

Har sammen med Anny Haldrup, Hanne Thorup og Inger Lise Eriksen-Jensen udviklet og gennemført to projekter rettet mod dels behandling af alvorligt mobningsramte, dels forebyggelse af mobning i arbejdslivet. Projekt ”Titijob” (tilbage til job) i 2002 – 2004 og Projekt ”Rehabilitering af mobningsramte – en tidlig indsats” i 2009 – 2011. Sidstnævnte projekt var forankret i Sundhed & Omsorg, Århus Kommune, og finansieret af Forebyggelsesfonden.

KONTAKT

E: info@specular.dk

CVR: 16920630

FØLG SPECULAR